24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-201 41 61

020-201 41 61

24/7 directe hulp! Loodgieter 365 Snel en Goedkoop!
020-201 41 61

Loodgieter Amsterdam Oud Zuid

Amsterdam Oud Zuid LoodgieterLoodgieter Amsterdam Oud Zuid 24 uur spoed service, heeft u een lekkage, verstopping of problemen met uw CV installatie? Onze loodgieter Loodgieter Amsterdam Oud Zuid spoed service staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor alle denkbare noodgevallen. Onze vakkundige servicemonteurs zijn altijd snel aanwezig om de problemen op te lossen.

Uiteraard komen wij voorrijden met goed uitgeruste servicewagens welke uitgerust zijn met de modernste apparatuur en al het mogelijke loodgietersgereedschap. Bij de moderne apparatuur moet u denken aan lekdetectie en camera systemen die wij in afvoerbuizen kunnen inbrengen op een verstopping op te sporen of een lekkage te vinden. Door middel van deze specialistische middelen kunnen wij zelfs in veel gevallen een lekkage of een verstopping van binnenuit repareren en is het niet nodig om te slopen of te breken om bij een leiding of afvoer te komen.

Direct een afspraak maken met onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid spoed service? U kunt ons dag en nacht, 7 dagen in de week bereiken via het servicenummer 020-201 41 61, u krijgt direct een medewerker aan de lijn van ons loodgietersbedrijf om een afspraak mee te maken.

 

24 uur Loodgieter Amsterdam Oud Zuid Service

Onze 24 uur loodgieter Amsterdam Oud Zuid service komt bij noodgevallen altijd zo snel mogelijk naar u toe, vooral bij een lekkage is het zaak snel actie te ondernemen om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid service probeert bij noodgevallen altijd binnen 30 minuten bij u aanwezig te zijn om de problemen aan te pakken en alles professioneel, vakkundig en snel te herstellen. Direct een afspraak maken met onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid service? Bel direct 020-201 41 61.

Alle loodgieters welke werkzaam zijn bij ons loodgietersbedrijf zijn goed opgeleide, erkende loodgieters met verstand van zaken. Daarnaast beschikken ze over goed uitgeruste servicewagens welke voorzien zijn van zowel specialistisch loodgieter gereedschap als veel onderdelen en producten welke vaak nodig zijn bij het oplossen van verstoppingen, lekkages of andere probleemgevallen. Ook beschikt onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid spoed service over krachtige pompsystemen om ondergelopen kelders en kruipruimtes leeg te pompen.

Onze 24 uur loodgieter spoed service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

 • LekkageLoodgieter Amsterdam Oud Zuid
 • Verstopping
 • Ondergelopen kelders en kruipruimtes
 • gesprongen leidingen
 • Rioolproblemen
 • CV ketel storingen
 • Bij geen warm water
 • Alle mogelijke problemen met CV installaties
 • Lekkage aan radiatoren
 • Dak lekkages (ook afgewaaide dakpannen en stormschade)
 • Problemen met hemelwater afvoer (defecte dakgoten en regenpijpen)

 

Maar ook voor een storende lekkende kraan, bevroren buitenkranen (in de wintermaanden) of een doorlopend toilet kunt u ons 7 dagen in de week bereiken. Direct een afspraak maken met de loodgieter Amsterdam Oud Zuid service? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar contact op met onze loodgieter service via ons telefoonnummer 020-201 41 61.

 

 CV problemen en geen warm water

Vaak liggen CV problemen en geen warm water tegenwoordig dicht bij elkaar. De meeste huishoudens hebben een HR ketel of een centrale verwarming combi ketel, deze ketelsystemen verwarmen zowel uw warm water en zorgen er voor dat u in de wintermaanden niet met koude voeten zit. Helaas kan het voorkomen dat als deze ketels een storing geven u zowel geen warm water heeft als dat de verwarming in huis niet meer warm wordt. In sommige gevallen is een storing opgelost door het resetten van uw cv ketel, helaas zijn de problemen niet altijd opgelost door deze handeling en zijn de problemen groter.

Heeft u nu problemen met uw ketel? adviseren wij altijd om eerst de ketel te resetten, is het probleem hier niet mee opgelost? Neem dan contact op met onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid service. Naast ervaren loodgieters hebben wij ook erkende CV monteurs in dienst welke alle mogelijke ketel problemen en ketelstoringen kunnen oplossen. Hiervoor zijn deze vakmensen speciaal opgeleid en kunnen naast de ketelsystemen herstellen ook nieuwe ketels plaatsen.

Zoekt u met spoed een CV monteur in Amsterdam Oud Zuid? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid service. Wij hebben ook CV monteurs in het weekend en in de nacht beschikbaar. Neem 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar contact op met onze loodgieter Amsterdam Oud Zuid 24 uur service via telefoonnummer 020-201 41 61.

“Woon jij in #AmsterdamOudZuid en heb je last van een #verstopping of #lekkage? Neem dan contact met ons op via ☎ 020-201 41 61 en je word zo snel mogelijk geholpen door onze #vakmensen!”