24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

0800-4400 000

24/7 directe hulp! Loodgieter 365 Snel en Goedkoop!
0800 4400 000

Lekkage keuken

Lekkage keuken? Dit is zeer vervelend. Een lekkage kan uw gehele huishouden ontregelen.
Ook kan een lekkage in de keuken veel schade aanbrengen en is het daarom van belang dat deze zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Onze loodgieters hebben veel ervaring met het repareren van lekkages. Heeft u een lekkage in uw keuken? Bel ons gratis landelijke spoednummer via 0800 4400 000 en voer uw postcode in, u wordt dan direct doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten lekkages, bijvoorbeeld:

Landelijke dekking en 365 dagen bereikbaar

Wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft omdat u bijvoorbeeld lekkage in de keuken heeft, Bent u bij onze loodgieters aan het juiste adres. Onze vakmannen hebben een landelijke dekking, dit houdt in dat wij door het gehele land iedereen van dienst kunnen zijn, of u nou uit Groningen of Dordrecht komt, wij staan voor u klaar!

Onze loodgieters zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw lekkages en andere loodgieterswerkzaamheden.
Ook kunt u rekenen op onze loodgieters tijdens zon- en feestdagen. Direct een loodgieter nodig omdat u een lekkage heeft of een ander probleem? Neem dan direct contact op met ons landelijke spoedservicenummer 0800 4400 000 en voer uw postcode in, u wordt dan direct doorverbonden met onze loodgieter bij u in de regio.

Lekkage opsporen

keuken-lekkageLekkage zit vaak op lastige plekken, het is daarom vaak een moeilijke klus om een lekkage op te sporen en te verhelpen. Onze loodgieters hebben door hun jarenlange ervaring met het opsporen van lekkage binnen een mum van tijd gevonden en gerepareerd. Heeft u een lekkage maar kunt u de plek van het lek niet vinden? Onze loodgieters kunnen u dan van dienst zijn. Maar ook voor bijvoorbeeld het inspecteren van de leidingen kunt u terecht bij onze vakmannen. Heeft u lekkage en moet deze opgespoord en gerepareerd worden? Bel dan nu GRATIS onze landelijke spoedservicenummer 0800 4400 000 en voer uw postcode in, dan wordt u direct doorverbonden met een loodgieter bij u in de regio.

“Lekkage in de keuken? #Loodgieter bij u in de regio #Altijd #bereikbaar! Bel Gratis ons landelijke servicenummer 0800 4400 000”