24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

0800-4400 000

24/7 directe hulp! Loodgieter 365 Snel en Goedkoop!
0800 4400 000

Buitenkranen vorstvrij

waterleiding-gesprongenBuitenkranen vorstvrij houden? Onze loodgieters kunnen dit voor u oplossen. Het is natuurlijk van belang dat u uw buitenkranen vorstvrij houdt. Dit is van belang om de kraan te behouden en uw waterkranen te kunnen blijven gebruiken gedurende de winter. Heeft u uw buitenkranen bevroren of wilt u dit voorkomen? Bel dan gerust gratis ons spoedservicenummer via 0800 4400 000 en voer uw postcode in, u wordt dan direct doorverbonden met een van onze loodgieters bij u in de regio.

Waarom buitenkranen vorstvrij houden?

Waarom u uw buitenkranen vorstvrij moet houden is een goede vraag. Het is belangrijk om de buitenkranen goed vorstvrij te houden omdat de buitenkraan dan een betere conditie houdt en zo kunnen uw leidingen minder snel bevriezen. Ook wanneer u in de winter de buitenkranen geregeld gebruikt is het vervelend als deze in iedere winter periode weer bevroren zijn. Wilt u meer informatie over het vorstvrij houden van uw buitenkranen of heeft u uw buitenkraan bevroren? Bel dan gratis 0800 4400 000 en voer uw postcode in, u wordt dan direct doorverbonden met onze loodgieter bij u in de buurt.

Hieronder vind u een aantal echte winter-problemen waar onze loodgieters bij temperaturen onder nul regelmatig tegen aan lopen:

Landelijke dekking 24/7 spoedservice

Buitenkranen bevroren of wilt u dit voorkomen? Onze loodgieters hebben hier ervaring mee.
Wij hebben een landelijke dekking, Of u nou uit Groningen komt of uit Limburg, onze loodgieters kunnen u van dienst zijn.

“Buitenkranen vorstvrij# Wij kunnen u van dienst zijn# Vorstschade?# Zo voor u opgelost”