24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

0800-4400 000

24/7 directe hulp! Loodgieter 365 Snel en Goedkoop!
0800 4400 000

Bevroren centrale verwarming

Is uw centrale verwarming (CV) bevroren? Moet deze ontdooid worden? Of is het al te laat en heeft de vorst schade aangericht aan uw centrale verwarming? Denk hierbij aan gebarsten cv leidingen of lekkage door geschuurde radiatoren? Bel dan snel onze loodgieter spoed service.

Wij zijn 24/7 (dag en nacht) bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. U kunt onze loodgieters bereiken via ons gratis servicenummer 0800 4400 000.

Hieronder vind u een aantal echte winter problemen waar onze loodgieters bij tempraturen onder nul regelmatig tegen aan lopen:

 

CV bevroren

In de winter komt het regelmatig voor dat CV leidingen bevriezen. Vaak gebeurt dit bij leidingen die door buitenmuren lopen of het gebeurt bij leidingen die vlak onder de dakrand door lopen. Het gebeurt vrijwel altijd alleen bij leidingwerk waar niet constand warm water door heen loopt. Denk hierbij aan afgesloten radiatoren of delen van de leidingen naar deze dicht gedraaide radiatoren.

Heeft u problemen door de forst met uw CV? Word deze niet meer geheel warm? Of zijn er radiatoren of cv leidingen bevroren? Neem dan direct contact op met onze loodgieters. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen op het gebied van bevriezing van centrale verwarming of bevroren delen van de centrale verwarming. U kunt ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag, (dag en nacht) bereiken via ons gratis service nummer 0800 4400 000.

 

Voorkomen bevriezing CV

loodgietersWilt u bevriezing voorkomen van uw centrale verwarming (cv)? Dan kunt u hiervoor het leidingwerk laten isoleren. Daarnaast adviseren wij om alle radiatoren open te zetten in uw woning of bedrijfspand. Komen de tempraturen onder nul? Zorg er dan voor dat de thermostaat van uw centrale verwarming dag en nacht op minimaal 15 graden staat.

Is het nu toch mis gegaan en is er leidingwerk of een radiator bevroren? Neem dan direct contact op met onze loodgieters, U kunt ons 7 dagen in de week, dag en nacht (ook op feestdagen) bereiken op ons landelijke spoed nummer 0800 4400 0000. Wij hebben een landelijke dekking en altijd een service loodgieter bij u in de buurt.

 

“Heeft u een #Bevroren #centrale #verwarming? Laat hier dan zo snel mogelijk iets aan doen? Door de #bevriezing is de kans erg groot dat de leiding gaat schuren en #lekkage gaat veroorzaken. Bel onze spoed #loodgieter geheel gratis.”