24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-4400 000

0800-4400 000

24/7 directe hulp! Loodgieter 365 Snel en Goedkoop!
0800 4400 000

Bevroren buitenkraan

Is uw buitenkraan bevroren? Wij kunnen deze snel en professioneel ontdooien. Bij een bevroren buitenkraan is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk en professioneel word ontdooid. Als u de bevroren buitenkraan niet laat ontdooien is de kans op lekkage erg groot. Onze loodgieters zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor het ontdooien van buitenkranen, leidingwerk en zelfs bereikbaar voor het ontdooien van radiatoren or radiator buizen.

Wilt u een loodgieter langs laten komen om de bevroren buitenkraan te laten ontdooien? Bel dan ons gratis servicenummer 0800 4400 000.

 

bevroren buitenkraan voorkomenbevroren-kraan

Wilt u voorkomen dat uw buitenkraan bevriest? Dan moet u deze voor dat de vorst intreed aftappen. Als een buitenkraan professioneel is gemonteerd door een loodgieter, heeft de kraan binnenshuis een aftap kraan en een afsluit kraan.

Wilt u een bevroren buitenkraan voorkomen gaat u als volgt ter werk:

  1. Draai de afsluitkraan binnenshuis dicht
  2. Tap de aftapkraan van de buitenkraan open
  3. Tap het water af (dit loopt uit de aftapkraan ) en vang dit op in een emmer
  4. Draai hierna de buitenkraan open om vacuüm uit de aftapkraan te doorbreken. (doe dit altijd voor de zekerheid, het kan zijn dat er nog water zit in de buitenkraan, op deze manier is dit gegarandeerd er uit gelopen.
  5. Draai de buitenkraan weer dicht
  6. Draai de aftapkraan van de buitenkraan dicht
  7. Uw buitenkraan is volledig afgesloten van water en kan niet meer bevriezen.

Heeft u geen aftapkraan op de buitenkraan? Of heeft u geen afsluitkraan binnen voor de buitenkraan? Neem dan contact op met onze loodgieters. Zij kunnen deze voor u instaleren om verdere problemen bij vorst te voorkomen. U kunt onze loodgieters bereiken via telefoonnummer 0800 4400 000. Wij zijn 7 dagen in de week (dus ook in het weekend) bereikbaar voor alle denkbare spoed en minder spoed gevallen.

 

Hieronder vind u een aantal echte winter-problemen waar onze loodgieters bij temperaturen onder nul regelmatig tegen aan lopen:

 

Landelijke dekking en 24 uur per dag bereikbaar

Heeft u een loodgieter nodig omdat u vorsschade heeft aan kranen, leidingwerk of centrale verwarming? Of zoekt u een loodgieter die u kan helpen met het isoleren van leidingwerk om deze problemen te voorkomen? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben loodgieters door heel Nederland actief en beschikbaar. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor alle denkbare spoed gevallen.

Direct contact met een loodgieter? Bel geheel gratis 0800 4400 000, volg de stappen in het keuze menu en krijg direct een loodgieter aan de lijn.

“#Bevroren #buitenkraan ontdooid en een aftapkraan met binnen kraan gemonteerd om bij de klant voortaan een #Bevroren #buitenkraan te #voorkomen! Wilt u hier meer over weten? Bel de #loodgieter gratis via telefoonnummer 0800 4400 000”